skrotbiler-roskilde-galleri

Skrotbil Roskilde

Danmark er et af de lande med det højeste antal biler pr. 1.000 indbyggere. Der er 500 biler pr. 1.000 indbyggere. Det betyder at en ud af to personer ejer en bil. I Roskilde som er en af de store byer, er der derfor også mange bilejere og biler. I en by hvor der er så mange biler, er antallet af gamle biler selvfølgelig også højt. Mange mennesker ved ikke hvad de skal gøre med de gamle biler, og overvejer derfor at skrotte dem. Så hvordan vil man bedst kunne få sin skrotbil vurderet i Roskilde?

Få vurderet dit køretøj i Roskilde

Når man skrotter sit køretøj, bør man ikke glemme at selve skrottet af køretøjet koster penge. Der findes derfor mange skrothandlere, som gerne vil købe din skrotbil. Derfor vil det ikke give mening at skrotte sin bil, og bare lade den stå udenfor døren. Det mest hensigtsmæssige vil derfor være, at kontakte et af disse skrothandlere, som vil købe din skrotbil fra dig. Hermed kommer du både af med din gamle skrotbil, samtidig med at du tjener på det. Udover skrothandlere, giver staten også penge for dit gamle køretøj, som er egnet til skrot. Du kan derfor også vælge at skrotte din bil den vej, og få skrotpræmien gennem staten.

Hvad er skrotpræmie?

Gamle køretøjer bringer trafiksikkerheden i fare. Ligeledes forurener det også miljøet ved at udstøde for meget udstødningsgas. Derfor er det vigtigt at få fjernet sådanne køretøjer fra trafikken. Hvis du har en sådan bil som er egnet til skrot, vil staten foretage en betaling til dig, for at du skrotter den. Denne betaling kaldes for skrotpræmiebetaling. Hvis du skrotter din bil gennem staten, kan du få op til 5.000 kr. Dette er et godt bidrag til dig, så du kan købe en ny bil.

Skrothandlere som køber skrotbiler

Når man skal skrotte sit køretøj, vil det også være fordelagtigt at benytte skrothandlere, da de kan betale en højere skrotpræmie og har meget mindre papirarbejde. Disse skrothandlere vil også kunne afhente din skrotbil fra dig fra adressen, og skrotte for dig. Hvis du vælger at benytte en skrothandler for at få skrottet din bil. så sørg for at skrothandleren er pålidelig. Til dette kan du evt. tjekke anmeldelser fra andre kunder, som tidligere har skrottet deres køretøj hos den skrothandler du vil vælge. Især anmeldelser fra Google vil være nyttige at tjekke.