skrotpræmie-fyn-galleri

Skrotbil Fyn

Et af de mest undersøgte bil emner i Fyn, er omkring skrotning af biler. Der er mange måder at få taget hånd om sin skrotbil på. Bl.a. at drage fordel af skrotpræmien som udleveres gennem staten, eller gennem private firmaer. Hvilket vil sige, at du kan omdanne dit køretøj til penge, enten ved at sælge det til en skrothandler, eller gennem staten.

Hvad er skrotpræmie?

Skrotpræmie er den betaling du får, når du vælger at trække dit køretøj som er egnet til skrot, ud af trafikken og skrotter det. Denne præmie betales af staten. Det er en måde at få renset trafikken på, ved ar få fjernet gamle køretøjer og betale en præmie til skrotbilsejere. Hvis du som skrotbilsejer ønsker at forny dit køretøj, er det en god støtte til dig. Hvis du ønsker at udskifte din skrotbil med en nyere bil, er det en perfekt mulighed.

Køb af skrotbiler

Den anden metode som ikke er gennem staten, er via firmaer som køber skrotbiler, dvs. autoriserede skrothandlere. Disse firmaer kan give dig en højere skrotpræmie, end staten. Hvis du overvejer at skrotte dit køretøj, vil det derfor være en god ide at få tilbud fra disse firmaer. Du kan som borger i Fyn benytte dig af denne mulighed. Du behøver ikke nødvendigvis at vælge et firma som er bosat i Fyn. Alle disse firmaer kan give et tilbud gennem deres hjemmeside, hvis du kontakter dem. Du kan derfor hente tilbud fra forskellige firmaer, rundt omkring landet, og vælge det firma som giver det bedste tilbud.

 

Valg af skrotbilfirma

 

En anden faktor som du skal være opmærksom på, er valget af det firma, som du vil sælge din skrotbil til. Du bør vælge det firma, som vil støtte dig gennem hele processen, hjælpe med alle dine spørgsmål og betale dig den højeste skrotpræmie. Herunder vil:

  • Brugeranmeldelser være den bedste guide for dig. Sørg for at vælge et firma, som har fået positive anmeldelser.
  • Vælg ikke kun et firma som vil købe din skrotbil fra dig, men et som også vil hjælpe dig med at skrotte det, dvs. klare proceduren der skal til. Vælg derfor et servicemindet skrotfirma.
  • Vælg et firma som svarer hurtigt på dine spørgsmål og som ønsker at hjælpe dig med alle dine fremtidige spørgsmål gennem hele processen.