autoophugger-holstebro-galleri

Autoophugger Holstebro

Danmark tilbyder skrotpræmie til borgere over hele landet. Det er derfor også muligt for borgere i Holstebro at drage fordel af denne skrotpræmie. Så hvad er skrotbilpræmie ? I hvilke situationer gives det? Hvordan kan jeg få skrotbilpræmie?

Hvad er skrotpræmie?

Skrotpræmie er en slags bonus som gives til folk, som har et køretøj der er egnet til skrot. Hvis du skrotter dit køretøj som er egnet til skrot, betales denne præmie til dig. Formålet med denne støtte er at fjerne de køretøjer fra trafikken, som bringer trafiksikkerheden i far, og erstatte dem med nye køretøjer. Ny køretøjer er vigtige, ikke kun for trafiksikkerheden, men også for miljøet. Emissionsværdierne for gamle køretøjer er meget høje, og dette forårsager meget mere forurening af miljøet.

Hvad er prisen på skrotbilpræmien?

Skrotpræmien variere afhængigt af dit køretøj. Derfor er det en god ide at finde ud af hvor meget du kan få udbetalt, inden du skrotter dit køretøj. Præmiebetalingen som staten udbetaler er maksimalt 5.000 kr. Derfor er det en gode idé at finde ud af, hvad værdien er på dit køretøj.

Hvordan får man skrotbilpræmie?

For at kunne få skrotpræmie udbetalt, skal man selvfølgelig først og fremmest skrotte sit køretøj. Du kan fx søge hjælp hos en skrothandler i din bye Holstebro. Du skal lave en ansøgning om at du ønsker at skrotte dit køretøj. Derefter begynder skrotningsprocessen af dit køretøj. Når skrotningen er gennemført, får du en skrotningsattest. Når du har modtaget skrotningsattesten, får du udbetalt din skrotpræmie. Herefter er det ikke længere muligt at sætte køretøjet tilbage i trafikken.

Hvem kan drage fordel af skrotpræmien?

Der kræves ingen særlige betingelser fra dig som ønsker at skotte en skrotbil. Det faktum, at dit køretøj er gammel og er egnet til skrot, er tilstrækkeligt til at modtage skrotpræmien. Derfor kan alle med et gammel køretøj drage fordel af denne præmie. Der er ingen krav til ejeren af køretøjet.