autoophugger-hvidovre-galleri

Autoophugger Hvidovre

Skrotpræmie er en støtte som har eksisteret i Danmark i lang tid. I Danmark tilbydes der støtte til borgere på mange forskellige områder. Et af disse områder er skrotpræmie, til borgere som ønsker at komme af med deres skrotbil og købe en ny bil. Denne skrotpræmie gives også til borgere i Hvidovre.

Hvad er skrotpræmie?

Skrotpræmie er den betaling du får, når du skrotter dit gamle køretøj. Således bliver gamle køretøjer som bringer trafiksikkerheden i fare, fjernet fra trafikken, og bilejere får en støtte for at skrotte deres bil. Så hvis du er en bilejer som bor i Hvidovre og vil skrotte din bil, kan du også få gavn af skrotpræmien.

Hvem kan drage fordel af skrotpræmien?

Det eneste krav er at du har et køretøj som er egnet til skrot. Udover dette kræves der ingen andre betingelser. Enhver som ønsker at skrotte deres gamle køretøj, kan drage fordel af denne præmie. Med den skrotpræmie man modtager, kan man hvis der ønskes købe et nyt køretøj.

Hvad er fordele ved skrotbilpræmie?

Der er mange fordele ved skrotbilpræmien. Det har store bidrag til både ejeren af køretøjet, staten og miljøet. De største fordele ved skrotpræmien er:

  • Det sikres at din skrotbil trækkes tilbage fra trafikken. Dette forhindre dit køretøj i at ruste, rådne og skade miljøet.
  • Væsker der strømmer fra dit køretøj forhindres i at blande sig med naturen.
  • Det er sikret, at dit køretøj genbruges. Skrottet af dit køretøj kan nemlig bruges i forskellige områder. Hermed birdrager det også til landets økonomi.
  • Køretøjer som bringer trafikken i fare og ikke lever op til nutidens standarder, trækkes ud af trafikken.
  • Det sikres at skrotejeren også kan nyde godt af en støtte, ved køb af et nyt køretøj.

Hvad er prisen på skrotbilpræmien?

Skrotpræmien kan variere afhængigt af dit køretøj. På nuværende tidspunkt betaler staten op til 5.000 kr. Du bør helt sikkert og altid spørge ind til, hvor meget du kan få udbetalt for dit køretøj. Hvis det angivne beløb passer til dig, kan du skrotte dit køretøj, og drage fordel af skrotpræmien.