skrotpræmie-horsens-galleri

Skrotbil Horsens

Som borger i Horsens har du måske også lyst til at få vurderet dit køretøj. Der findes i øjeblikket mange firmaer, som vil købe din skrotbil fra dig. Disse firmaer vil købe din skrotbil, og sende dem til genbrug. Samtidig vil du selvfølgelig også få en betaling, nemlig din skrotpræmie for din skrotbil. Denne proces gavner således båd dig, landets økonomi og miljøet.

Hvordan skrotter jeg mit køretøj?

Der er ingen betingelser til dig som bilejer, for at kunne skrotte dit køretøj. Du kan til enhver tid skrotte dit køretøj, som er egnet til skrot. Køretøjer som er ubrugelige, køretøjer med alvorlige skader, og køretøjer som har været udsat for fx brand eller oversvømmelse, samt køretøjer som er meget gamle og ikke opfylder nutidens standarder, kan skrottes. Ved at lave en ansøgning gennem staten/Miljøstyrelsen online, kan du starte skrotningsprocessen af dit køretøj. Ansøgningen behandles på kort tid, og derefter er dit køretøj skrottet. Når dit køretøj først er skrottet, kan du ikke længere gøre brug af den i trafikken.

Køb af skrotbiler i Horsens

Der findes firmaer som du kan sælge din skrotbil til. Når du beslutter dig for at skrotte dit køretøj, kan du vælge et af disse firmaer, for at sælge din skrotbil og få din skrotpræmiebetaling. Mange af disse firmaer kommer gerne og afhenter din bil fra din adresse, og udbetaler din betaling med det samme. Disse firmaer findes også udenfor Horsens. Derfor behøver du ikke nødvendigvis at vælge at firma, som har beliggenhed i Horsens. Det bedste vil være, at indhente tilbud fra forskellige firmaer, og sammenligne, så du kan vælge den som tilbyder højst skrotpræmie.

Udvalg af skrotbilfirma

Det er vigtigt at vælge det rigtige firma til at sælge dit køretøj som skal skrottes, eller er ved at blive til skrot. At vælge det rigtige firma, vil både fremskynde processen og øge mængden af skrotpræmien du vil modtage. Når du skal vælge firmaet, så:

  • Sørg for at spørge på forhånd, hvor mange penge de vil udbetale dig. Indhent derfor tilbud fra forskellige firmaer. Begræns dig ikke kun til et firma.
  • Find og læs brugeranmeldelser om virksomheden. Hvis der er nogen i dit nabolag som før har skrottet deres  bil, så spørg gerne og konsulter med dem også.
  • Sørg for at firmaet hjælper dig med alle de problemer der vil opstå undervejs. De skal gerne hjælpe dig under skrotningen og salg af din bil.