autoophugger-horsens-galleri

Autoophugger Horsens

Skrotbilpræmien er en af de mest undersøgte og eftertragtede tilskud i Danmark. Borgere som er bosat i Horsens er også meget nysgerrige over dette. Den danske regering betaler dig for skrottede køretøjer. Dem som har et gammel køretøj egnet til skrot. søger ofte denne støtte. Så hvad er skrotbilpræmie? Og hvordan kan denne støtte bruges?

Hvad er skrotpræmie?

Skrotbilpræmie er en støtte du får, når du skrotter dit køretøj som er egnet til skrot. Med denne støtte trækkes gamle køretøjer som bringer trafikken i fare, ud af trafikken, og borgere får en støtte til at kunne købe nye køretøjer. Præmiebetalingen kan gå op til 5.000 kr., afhængigt af dit køretøj. Selvom beløbet kan svinge, er det en god støtte til dig som vil købe et nyt køretøj.

Hvem kan modtage skrotpræmie?

Et af de oftest stillede spørgsmål er, om man selv kan drage fordel af denne støtte. I Danmark er der ikke særlige betingelser til den enkelte borger. Der stilles ingen alder, eller lignende krav til ejeren af køretøjet. Hvis du har et gammel køretøj som ikke længere kan køre, så har du de nødvendige betingelser til at kunne drage fordel af støtten.

Hvordan får du fordel af skrotpræmien?

For at modtage skrotpræmien fra din skrotbil, skal du først sende en ansøgning afsted. Efter din ansøgning, begynder skrotningsprocessen af dit køretøj. Det tager i gennemsnit en dag at få skrottet din bil. Ved udløbet af denne skrotning, vil al registrering af dit køretøj blive slettet, og du vil få udleveret en skrotningattest. Efter at du har fået udleveret denne attest, modtager du din skrotpræmie. Husk på at køretøjer med skrotteattest, ikke længere kan bruges i trafikken. Det skrottede køretøj sendes til genbrug og bringes tilbage i økonomien. Herunder forhindre man også køretøjet i at forurene miljøet. Skrotpræmien bidrager hermed både til køretøjets ejer og landets økonomi.