autoophugger-farum-galleri

Autoophugger Farum

Skrotpræmie er en støtte som har eksisteret i Danmark i lang tid. Det er en støtte som er oprettet for at gavne gamle køretøjsejere. Hvis du bor i Farum, kan du derfor også gøre gavn af denne støtte. Men hvad er skrotpræmie? Hvornår gives det? Og hvordan kan jeg få skrotbilpræmie?

Hvad er skrotbilpræmie?

Skrotbilpræmie er et tilskud som eksisterer i Danmark. Det er en støtte som gives til folk, som har køretøjer egnet til skrot. Formålet med denne støtte er at fjerne de køretøjer der er i trafikken, som bringer trafikkens sikkerhed i fare. Derudover ydes der også støtte til de borgere, som ønsker at købe et nyt køretøj. Hvis du har et køretøj som er egnet til skrot, kan du derfor også drage fordel af denne præmiebetaling. Denne skrotpræmie støtter ikke kun borgere, men bidrager også til landets økonomi og miljøet. At skrotte sit køretøj skåner miljøet, da det sikres at skrotbilerne ikke efterlades i haven, eller at væskerne blandes med naturen. Køretøjer er dannet af kombinationen af mange materialer. Nogle af disse materialer er skadelige for miljøet. Derfor er det vigtigt at dit gamle køretøj bliver skrottet og genbrugt.

Hvem kan drage fordel af skrotbilpræmien?

Når man ønsker at skrotte sit køretøj og nyde godt af skrotpræmien, er det første spørgmsål man tænker på, om hvem der kan drage fordel af denne præmie. Danmark kræver ingen betingelser fra sine borgere. Derfor kan borgere som er bosat i Farum også nyde godt af denne støtte. At have et gammelt køretøj er tilstrækkeligt, for at kunne modtage skrotpræmie.

Hvad er prisen på skrotbilpræmien?

Skrotbilpræmien variere fra køretøj til køretøj. Det går dog op til 5.000 kr., især for dieselbiler. Hvis du derfor har et gammelt køretøj, og du planlægger at udskifte det, bør du bestemt undersøge muligheden for at skrotte det. Skrotpræmien du vil modtage efter skrotning af dit køretøj, vil støtte dig økonomisk i købet af et nyt køretøj.