autoophugger-fyn

Autoophugger Fyn

Fyn er en af øerne i Danmark, hvoraf Odense er en af de største byer. Fyn er den tredje største ø i landet. Beboere i Fyn går også rundt med tanker, om de mon kan drage fordel af skrotpræmien. Så hvad skal du gøre for at få denne præmie? Hvordan drager man fordel af statens skrotbilpræmiestøtte?

Hvad er skrotbilpræmie?

Skrotbilpræmie er en støtte, som anvendes i hele landet, derfor også i Fyn. Formålet med denne støtte er at trække køretøjer ud af trafikken, hvis køretøjet er meget gammelt, og ubrugelig. På denne måde fjernes både gamle biler fra trafikken, samtidig med at det giver en økonomisk støtte til bilejeren. Denne skrotpræmiebetaling gives derfor til enhver som har et gammelt køretøj, og som acceptere at det bliver skrottet.

Hvem kan få skrotbilpræmie?

Skrotbilpræmie gives til alle som bor i Fyn, og som har et køretøj som er egnet til skrot. I Danmark tilbydes denne støtte til alle borgere. Der er kun en betingelse for at få skrotpræmie udbetalt, og det er at have et gammelt køretøj. Hvis du acceptere at skrotte dit gamle køretøj, vil staten betale dig denne præmie. Der er ingen krav til selve ejeren af køretøjet. Den eneste betingelse er at køretøjet er egnet til skrot.

Hvad er prisen på skrotbilpræmie?

Skrotbilpræmien variere alt efter hvilket køretøj du har. Især for diesel - og luksusbiler betales der et højere beløb. På nuværende tidspunkt er den højeste betaling 5.000 kr. Du bør derfor undersøge hvor meget du kan få for din skrotbil. inden du vælger at skrotte det. Hvis skrotpræmien du vil modtage ikke er nok for dig, bør du overveje andet.

Hvordan bliver køretøjet skrottet?

Det er meget net at skrotte sit køretøj. Alt du skal gøre er at lave den nødvendige ansøgning. Derefter afmeldes registreringen af dit køretøj, og du får udleveret en skrotningsattest. Efter at have modtaget denne skrotningsattest, er det ikke længere muligt at bruge bilen i trafikken. Når du har modtaget din skrotningsattest, modtager du også din skrotpræmie. Herefter vil køretøjer blive genbrugt og gavne økonomien og miljøet.


Tags