skrotpræmie-hedensted-galleri

Skrotbil Hedensted

Hvis du undrer dig over hvad du skal gøre efter at have skrottet dit køretøj, er der to ting du kan gøre. Et af disse er at drage fordel af den skrotpræmie som staten udbetaler, og det andet er sælge køretøjet til firmaer, som køber skrotbiler. Enten før eller efter skrotning. Der er ingen skade i at prøve begge dele. Du kan undersøge hvor meget du kan få gennem staten, og gennem firmaer, og vælge det som giver bedst mening for dig.

Hvad er skrotpræmie?

Det er den præmie du får udbetalt, når du skrotter dit køretøj, som er egnet til skrot. Det er selvfølgelig også muligt at drage fordel af dette i Hedensted. Når du beslutter dig for at skrotte dit køretøj, skal du sende en ansøgning gennem Miljøstyrelsens hjemmeside. Du vil derefter modtage en præmiebetaling for dit køretøj. Selvom præmiebetalingen variere fra køretøj til køretøj, kan det gå op til maksimalt 5.000 kr.

Skrotbilfirmaer

I Hedensted er det også muligt at søge hjælp via skrothandlere, til at få vurderet dit køretøj og sælge det. Disse firmaer vil købe din skrotbil fra dig, selvom du ikke har et skrotningsattest endnu. Der er nemlig fordele ved at gøre brug af disse firmaer, bl.a. fordi:

  • Disse firmaer kan købe dit køretøj fra dig, selvom du ikke har en skrotningsattest. Det betyder at du kan sælge dit køretøj, inden du har søgt om skrot.
  • Disse firmaer betaler oftest et højere beløb, end den præmie som staten betaler. Hvis du derfor har et tanke om at købe et nyt køretøj, vil det bedre betale sig at få skrotpræmie udbetalt fra et af disse firmaer.
  • Da disse firmaer kender til den juridske procedure, vil de foretage købet af dit køretøj og betale dine penge meget hurtigere.

Udvalg af skrotbilfirma

Det vigtigste i hele denne proces, er at vælge det rigtige og bedste firma/skrothandler. At vælge en god skrothandler, vil derfor, vil gavne dig på alle måder. Når du vælger et firma, så:

  • Se især på kommentere fra Google, om hvad kunderne skriver.
  • Undersøg hvordan firmaet støtter dig, om de hjælper dig med at få skrottet dit køretøj, om hvor hurtigt de kan løse problemet, i tilfælde af et opståen problem.
  • Sørg for at virksomheden tilbyder dig en god pris. Undersøg både statspræmien og de forskellige firmaer, og vælg den som giver dig den højeste skrotpræmie.