autoophugger-hedensted-galleri

Autoophugger Hedensted

I Hedensted har man også mulighed for at drage fordel af skrotpræmien. Det er muligt at få penge for det køretøj du skrotter, og bruge det på enten til køb af et nyt køretøj, eller andre behov. Staten betaler dig denne præmie, når du skrotter dit gamle køretøj. Så hvad er skrotbilpræmie? Hvilke betingelser kræves for at modtage det.

Hvad er skrotbilpræmie?

Skrotbilpræmie er et tilskud i Danmark, som udbetales til skrotbilejere. Hvis du har et køretøj som er egnet til skrot, kan du drage fordel af denne præmie. Formålet med denne støtte er at trække de gamle og forældede køretøjer ud af trafikken. Her vil du så blive betalt denne præmie, ved skrotning af dit køretøj, som er egnet til skrot. Det er nemlig vigtigt at disse gamle køretøjer bliver skrottet, og genbrugt. Du vil på denne måde både tjene penge på din skrotbil og bidrage miljøet. Mange dele af dit køretøj bringes tilbage til økonomien, når de genbruges. Skrotbilpræmien er derfor en støtte både til ejeren af køretøjet, til landets økonomi og miljøet.

Hvem kan drage fordel af skrotbilpræmien?

Alle med et gammelt køretøj kan drage fordel af denne støtte. Hvis du har et køretøj som er egnet til skrot, kan du drage fordel af denne præmie. Der forventes intet fra køretøjets ejer. Bare det at have et gammelt køretøj er nok til at du kan drage fordel af skrotpræmien. Udover dette er der ingen krav til ejeren af køretøjet. Hvis du skrotter dit køretøj som er berettiget til skrot, sker denne præmiebetaling.

Hvad er prisen på skrotbilpræmien?

Skrotbilpræmien variere fra køretøj til køretøj. Selvom priserne variere, kan skrotpræmien gå op til 5.000 kr. Disse penge giver et bidrag til dig, hvis du vil købe et nyt køretøj. Præmien du modtager, vil derfor helt sikkert gavne dig. Hvis du derfor overvejer at forny dit køretøj og har en gammel bil derhjemme som skal skrottes, bør du bestemt undersøge skrotbilpræmien. I Hedensted kan du undersøge muligheden hos de autoriserede skrothandlere.