autoophugger-køge-galleri

Autoophugger Køge

De fleste beboere i Køge ved måske ikke at de kan få en skrotpræmie, for de skrotbiler de har. Staten betaler dig for din skrotbil. Med denne skrotpræmie bliver det nemmere at købe et nyt køretøj. Skrotpræmien går op til 5.000 kr. Så hvad skal du gøre for at få denne skrotpræmie ? og hvordan skal du drage fordel af skrotpræmiebetalingen?

Hvad er skrotpræmie?

Formålet med denne støtte er at trække de gamle forældede køretøjer ud af trafikkens da sådanne gamle køretøjer bringer trafiksikkerheden i fare. Ligeledes forurener det også miljøet ved at udsende for meget udstødningsgas. Så hvis du skrotter dit køretøj som er egnet til skrot, betaler staten en udbetaling til dig. Denne betaling kaldes også skrotbilpræmie. Med denne skrotpræmie du modtager, er det muligt at dække en del af prisen på dit nye køretøj. Med denne skrotpræmie støtter staten både økonomien og genbruger køretøjer i at bringe trafikken i fare, og støtter også sine borgere, som ønsker at købe nye køretøjer.

Hvordan skrotter jeg mit køretøj?

Bor du i Køge og ønsker at skrotte dit køretøj, skal du først lave en online ansøgning. Når skrotningen går igennem, bliver dit køretøj afmeldt. Herefter modtager du en skrotningsattest. Efter at have modtaget dette dokument, er det ikke længere muligt at bruge dit køretøj i trafikken. Derfor skal du tænke dig godt om inden du skrotter dit køretøj, da du ikke har mulighed for at fortryde, når køretøjet først er skrottet.

Hvem kan modtage skrotbilpræmie?

Når du ønsker at trække dit køretøj ud af trafikken og få gavn af skrotpræmien, er der ingen særlige betingelser. Hvis du har et køretøj som er egnet til skrot, kan du få gavn af skrotpræmiebetalingen. Hvis du som borger i Køge har en skrotbil og vil skrotte den, kan du også modtage din skrotpræmie. Efter at have skrottet dit køretøj, modtager du den nødvendige skrotpræmie fra staten. Præmiebetalingen variere fra køretøj til køretøj, men går op til maksimum 5.000 kr. Staten kræver ingen ekstra dokumenter eller betingelser fra køretøjsejeren. At have et køretøj egnet til skrot, er tilstrækkeligt til at modtage skrotpræmie.