skrotnin-af-bil

Skrotning Af Bil

Hvis din bil er blevet for gammel og bringer dig og andre køretøjer i trafikken i fare, hvis det konstant volder problemer, er det nok på tide at få skrottet bilen. I Danmark bliver du betalt for en præmie, skrotpræmie, når du skrotter din gamle bil. Hermed bliver både gamle biler fjernet fra trafikken og er med til at støtte dig økonomisk, hvis du har et ønske om at købe en ny bil.

Hvad er skrotpræmie?

Skrotpræmie er en udbetaling til dig som ejer af en skrotbil. Det er en udbetaling du får, når du fjerner din gamle skrotbil, som forårsager problemer i trafikken og forurener miljøet på grund af udstødningsgas. Hvis dit køretøj er indenfor de kriterier, kan du skrotte det og få en skrotpræmie. Derefter kan du købe en ny bil, hvis du ønsker det.

Hvordan får man skrotpræmie?

At få udbetalt skrotpræmie er meget enkelt. Til dette starter du først med at lave en ansøgning  online og skrotter din bil hos en skrothandler. Når dit køretøj er skrottet, får du udbetalt en skrotpræmie. Alt dette foregår på kort tid. Til dette er der mange skrothandlere som kan hjælpe dig. Hvis du ønsker at tjene mere, kan du få hjælp af disse skrothandlere og sælge skrotbilen til dem. Disse skrothandlere acceptere også ansøgninger online.

Skrot Din Bil

Hvis du har en bil som er egnet til skrot og du er træt af din gamle bil, så kan du skrotte det. Få en skrotpræmie for din skrotbil og køb i stedet et nyt køretøj. Øg trafiksikkerheden, øg din egen komfort og mindsk forurening af miljøet med dit nye køretøj.

Hvem kan skrotte sit køretøj?

Der er ingen kriterier for hvem som må skrotte sit køretøj. Enhver som har et køretøj som er egnet til skrot, kan skrotte det. Dvs. ingen særlige kriterier for ejeren selv. Hvis dit køretøj er egnet til skrot, bringer trafikken i fare, ikke længere er brugbart, kan du skrotte det.


Tags