dieselpulje-2023-galleri

Dieselpulje 2023

Man ved ar dieselbiler skader miljøet. Især gamle dieselbiler forårsager en større skade på miljøet. På nuværende tidspunkt tilbydes der i Danmark en skrotpræmie til disse dieselbiler, så de kan blive fjernet fra trafikken. Denne skrotpræmiepulje for dieselbiler fortsætter i hele 2023.

Hvad er skrotpræmie for dieselbiler?

Danmark yder skrotpræmie til alle køretøjer, herunder også dieselbiler. Skrotpræmie er en støtte som anvendes for at sikre at køretøjer som ikke længere er egnede i trafikken, og som bringer trafiksikkerheden i fare og forurener miljøet for meget, trækkes ud af trafikken. Hvis du er med til at fjerne din gamle ubrugelige bil til skrot, bliver du betalt en skrotpræmie. 

Hvor meget er skrotpræmie for dieselbiler?

Priserne variere afhængigt af bilens funktioner. På nuværende tidspunkt går skrotpræmien op til 5000 kr for dieselbiler. Men disse penge betales ikke ligeligt til alle. Inden du skrotter din dieselbil, bør du vide hvad skrotpræmien for din dieselbil udgør. Til dette kan du få hjælp fra de forskellige skrothandlere som findes.

Hvordan skrotter man en bil og hvordan får man en skrotpræmie ?

Det er nemt at skrotte sit køretøj. For at kunne starte skrotningsprocessen, starter man med en online anmodning. Herfra begynder skrotning af køretøjet. Når skrotningsprocessen er afsluttet og køretøjet er fjernet fra trafikken, bliver skrotpræmien udbetalt. Med denne skrotpræmie kan du vælge at købe en nyere og mere sikker bil. Hermed bliver miljøet også forurenet det mindre, ved at skrotte en gammel dieselbil. Så nemt er det at få en skrotpræmie. At skrotte køretøjet er nok til at få en skrotpræmie.

Hvem kan få en skrotpræmie ?

Hvem kan få en skrotpræmie for dieselbiler? På nuværende tidspunkt er der ikke særlige forhold eller krav. Hvis din dieselbil er egnet til skrot, vil du blive betalt en skrotpræmie. Eneste krav er defor at køretøjet bør være egnet til skrotning. Som ejer er der ikke yderligere andre forhold eller krav til dette. Når skrotningsprocessen af din dieselbil er afsluttet, vil du blive betalt en skrotpræmie.